@Valley wordt onderdeel van Solimas Groep

Samenwerking

Ict-dienstverlener @Valley sluit zich aan bij de Solimas Groep. Reden hiervoor is dat het bedrijf uit Den Haag een landelijk opererende managed ict service provider wil worden met lokale aanwezigheid. De onderneming blijft zelfstandig opereren onder de directie van Ton van der Tuijn en Robbert Voogdgeert.

Ton van der Tuijn, algemeen directeur van @Valley: ‘We zien op dit moment een enorme consolidatie in de Nederlandse ict-markt. Door samen te werken binnen de Solimas Groep kunnen we bestaande en nieuwe klanten nog beter bedienen door expertise te delen en slimmer met resources om te gaan.’ Robbert Voogdgeert, commercieel directeur van @Valley, sluit zich hierbij aan: ‘Het is onze ambitie een landelijk opererende speler te worden met een sterke marktpositie, goede naamsbekendheid en een werkgever te zijn waarvoor je graag wilt (komen) werken. Om deze ambitie waar te maken, maar ook de continuïteit van de onderneming te waarborgen, hebben wij besloten om ons aan te sluiten bij de Solimas groep. Door onze krachten te bundelen is het veel makkelijker om gerichte stappen te zetten op gebied van marketing, sales en recruitment.’

Uitbreiding Solimas Groep

Maarten van Montfoort, algemeen directeur bij de Solimas Groep, is blij met de aansluiting van @Valley. ‘De Solimas Groep bestaat op dit moment uit @Valley en het Amsterdamse ict-bedrijf Netdata. Op korte termijn verwachten we verdere uitbreidingen aan te kunnen kondigen. Deze partijen zullen weliswaar overlap in dienstverlening hebben, maar worden juist uitgezocht op complementariteit en geografie.’

@Valley is opgericht in 2003 en gevestigd in Den Haag. Het bedrijf claimt MVGM, HTM en de Nederlandse Energie Maatschappij tot zijn klanten te rekenen.

Solimas is in 2004 ontstaan als een groep van bedrijven met complementaire activiteiten op het gebied van ict. De organisatie wordt geleid door Maarten van Montfoort en Sander Blom. De aangesloten bedrijven richten zich op het mkb en middelgrote bedrijven in Nederland. De organisatie opereert vanuit Alphen aan den Rijn. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-02-12T09:09:00.000Z Christel Dieleman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.