Within Reach Group neemt meerderheidsbelang in i4IP

Handen schudden

De in Almere gevestigde startup Within Reach Group (WRG), moederbedrijf van Voiceworks, Xenosite, Intercity, Summa Networks en Summa, neemt een meerderheidsbelang in stadsgenoot i4IP. Een in 2008 opgerichte leverancier van VoIP-, data-, mobiele- en hostingdiensten.

Door een eerdere overname afgelopen april van Intercity Nederland zorgt de strategische samenwerking met i4IP, die volledig zelfstandig blijft opereren, voor een verdere versterking van WRG in de ict- en telecommarkt. ‘In een sterke consoliderende markt is het belangrijk om krachten te bundelen en samen schaalgrootte te realiseren. Op deze manier kunnen de labels binnen WRG meer waarde toevoegen voor hun klanten en ook in de toekomst blijven innoveren’, zegt de cfo van de in 2015 opgerichte Within Reach Group, Martijn van der Pas. Hij benadrukt dat het portfolio en partnerkanaal van i4IP een goede aanvulling is op een van de labels van WRG, Voiceworks.

Strategische samenwerking

Ook voor i4IP, specialist in innovatieve communicatieoplossingen, moet de integratie zorgen voor versterking en versnelling van de bedrijfsgroeistrategie. Veelal gericht op een verdere verdieping van de relatie met het softwarebedrijf binnen WRG, Summa, waar i4IP sinds 2015 het complete unified communications-as-a-service (UCaaS)-platform afneemt. ‘Within Reach Group heeft een duidelijk doel voor ogen en investeert met mooie merken in de groeikansen in de it- en telecomsector. Een initiatief waar wij ons graag aan verbinden”, aldus Vincent Suurenbroek, ceo en oprichter van i4IP.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-05-09T10:22:00.000Z Zamire Willems
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.