Cisco stelt Adviesraad in voor 'kennisdeling'

Cisco heeft een Adviesraad gevormd in Nederland om kennis te delen met andere bedrijven en publieke organisaties. De raad, die technologiegebruik en innovatie moet bevorderen, telt Loek Hermans en Sylvia Roelofs onder zijn leden.

Naast die voorzitter van MBK Nederland (Hermans) en directeur van ICT~Office (Roelofs) bestaat het nieuwe Cisco-orgaan uit: Arcadis-topman Jan Zijlstra, vice-president Shell Energy Dick Benschop, Imtech-voorzitter René van der Bruggen, Volker Wessels-voorzitter Herman Hazewinkel, Winkelman en Van Hessen-directeur Ralph van Hessen en Erasmus-hoogleraar prof. dr. Jo van Nunen. Van Hessen fungeert als voorzitter van de Adviesraad.

Coks Stoffer, kersvers directeur van Cisco Nederland, predikt het belang van een goede netwerkinfrastructuur voor ondernemingen en organisaties. “Grote ondernemingen, dienstverleners in de telecom- en kabelsector, maar ook het midden- en kleinbedrijf en zelfs consumenten zoeken naar doeltreffende netwerkoplossingen”, stelt hij. “Om de kansen in de markt te kunnen benutten, is het belangrijk om continue inzicht te hebben in deze verschillende markten.” De Adviesraad bestrijkt die markten, aldus Stoffer.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2005-06-01T11:19:00.000Z Jasper Bakker
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.