Centric haalt pensioenfonds Yara binnen

Stichting Pensioenfonds Yara Nederland heeft de intentie uitgesproken zijn pensioenadministratie per 1 januari 2019 onder te brengen bij ict-dienstverlener Centric. Beide partijen gaan komende periode in gesprek om de transitie voor te bereiden. Tot die tijd blijft de pensioenadministratie van de internationale onderneming in gewasvoeding en chemische en milieuoplossingen in handen van een derde partij.

Als it- en administratief dienstverlener heeft Centric naar eigen zeggen veel kennis van de uitvoering van ingewikkelde administratieve processen, juist voor de financiële sector. De dienstverlener ziet een belangrijke rol weggelegd voor it in de kwaliteit van pensioenuitvoering. Hans Schrijver, cco bij Centric, ziet de samenwerking dan ook als een volgende stap van het bedrijf in de groeiambitie binnen de financiële sector.

Volgens Peter Vlaeminck, bestuursvoorzitter bij Stichting Pensioenfonds Yara Nederland, zijn de korte lijnen binnen Centric en de moderne it-gedreven processen doorslaggevend geweest in de keuze.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met je persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Vacatures bij Centric

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-07-13T11:23:00.000Z Zamire Willems
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.