Tilburg kiest e-facturatie van Tie Kinetix

Tie Kinetix, specialist in de e-facturatie-markt met onder meer een kantoor in Breukelen, gaat gemeente Tilburg software leveren voor elektronische facturatie. Uiterlijk 18 april 2019 dienen alle aanbestedende overheidsdiensten e-facturen te kunnen ontvangen en verwerken.

De wereldwijd gevestigde e-facturatie-specialist richt zich al ruim dertig jaar op het verbinden, integreren en versnellen van belangrijke processen inzake marketing, sales, logistiek en financiën voor zowel overheid als bedrijfsleven. Het bedrijf gaat alle leveranciers van de gemeente aansluiten op het zogenoemde eigen Flow partner automation platform. Hierin worden e -facturatie oplossingen tussen bedrijven onderling en e-facturatie oplossingen naar de overheid toe, in diverse modules voor geautomatiseerde uitwisseling van facturen via edi/xml, pdf of handmatig via een factuurportaal aangeboden.

E-facturatie verplichting aanbestedende diensten

Leveranciers van de Rijksoverheid zijn sinds 1 januari 2017 verplicht om bij nieuwe overeenkomsten elektronische (e-)facturen te sturen, die vanuit het ene geautomatiseerde systeem elektronisch verwerkt kunnen worden in het andere systeem. Facturen die als bijlage in een e-mail worden meegestuurd vallen niet onder de noemer e-factuur.

Aanbestedende diensten zoals gemeenten, provincies, waterschappen en scholen moeten uiterlijk april volgend jaar voorzieningen getroffen hebben om, net als de Rijksoverheid, e-facturen te kunnen ontvangen, verwerken en implementeren.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-07-20T10:17:00.000Z Zamire Willems
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.