MKB Fonds breidt portefeuille opnieuw uit

Ook ict-dienstverlener Desktoptowork toegevoegd

MKB Fonds heeft zich versterkt met de Haagse ict-dienstverlener Desktoptowork. De Amsterdamse maatschappij participeerde eerder in vergelijkbare Nederlandse ict-ondernemingen, die een samenwerking zijn aangegaan onder de Futureproof Group. Ook Desktoptowork zal zich bij deze groep aansluiten.

De online-werkplekleverancier Desktoptowork heeft als doel het realiseren van oplossingen voor klanten zodat zij altijd, overal en vanaf elk apparaat kunnen werken. Sinds de oprichting in 2011 richt de leverancier zich op het ontzorgen van organisaties op het gebied van ict. Desktoptowork levert deze diensten op basis van vaste prijs per gebruiker per maand. De onderneming heeft circa dertig medewerkers in dienst en realiseert zo’n vier miljoen euro omzet per jaar.

MKB Fonds richt zich, naast bedrijven in met name de handelssector, specifiek op het participeren in ict-dienstverleners. Emiel Havinga, investment director bij MKB Fonds, licht toe dat de markt voor ict-dienstverlening groeit, mede doordat ict steeds belangrijker wordt voor ondernemingen en organisaties. ‘Er is veel behoefte aan betrouwbare partners, die de verantwoordelijkheid voor systemen en netwerken op zich kunnen nemen en ondersteuning kunnen bieden bij de soms complexe ict-vraagstukken waarmee hun klanten geconfronteerd worden.’

MKB Fonds participeerde eerder in ict-dienstverleners Joheco Automatisering, De Computerwacht, Advisor ICT Solutions en Xantion, en verwacht in de nabije toekomst meer participaties aan het samenwerkingsverband toe te voegen. Het fusie- en overnamebedrijf gespecialiseerd in de it-sector,  MMR Consultancy, brach MKB Fonds en Desktoptowork samen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-07-23T17:06:00.000Z Cees Visser
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.