Van Haren stapt over op Zetacom-oplossing

Schoenenwinkelketen van Haren implementeert in samenwerking met de Zoetermeerse ict-specialist Zetacom één centrale communicatieomgeving voor het hoofdkantoor, distributiecentrum en alle 143 winkels. Door efficiënter te communiceren, zet het bedrijf een nieuwe stap in het verder optimaliseren van de klantbeleving en service in de winkels en webshop.

‘We realiseren één snelweg waarmee van Haren optimaal kan werken en communiceren. Die verbinding maakt internet en het pinnen en bellen in de winkels mogelijk en bundelt het contact met de klantenservice. Dat zorgt voor meer efficiency én maakt het bieden van eenduidige service eenvoudiger, aldus Pim van Rijn, accountmanager bij Zetacom.

Tot nu toe hadden alle winkels een eigen omgeving en waren er binnen de organisatie meerdere leveranciers voor telefonie en internet. Zetacom neemt nu de zorg op zich voor de complete communicatieomgeving, inclusief alle winkels en het klantcontactcentrum. Iets wat ze al deden voor het hoofdkantoor en distributiecentrum van de schoenenwinkelketen en nu op basis van de bestaande samenwerking, ervaring in de retail, bewezen flexibiliteit en scherpe prijsstelling binnen de organisatie mogen uitbreiden.

De realisatie van de centrale communicatieomgeving bij van Haren is inmiddels gestart en wordt uiterlijk in september afgerond.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-07-24T11:57:00.000Z Zamire Willems
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.