Infi opent tweede vestiging in Amsterdam

Softwareontwikkelaar groeit jaarlijks met 15 procent

Infi opent een nieuwe vestiging in Amsterdam. Volgens de Utrechtse softwareontwikkelaar, die applicaties bouwt voor bedrijven als Snappcar, Picnic, Pepper en Litebit, is de hoofdstad thuishaven voor zijn doelgroep; innovatieve tech start-ups en scale-ups. Infi Utrecht en Infi Amsterdam worden twee zelfstandige vestigingen, maar wel met een gedeelde cultuur en doel.

‘Wij groeien niet alleen omdat we aan nóg meer toffe projecten met nóg meer toffe klanten kunnen werken, maar ook om onze eigen mensen de kans te geven zich te ontwikkelen. Ontwikkelen in de breedste zin van het woord. Niet alleen door te leren om nog beter te kunnen programmeren, maar ook ontwikkelen in ondernemerschap’, laat Daniel Roy, directeur van Infi weten.

Gelimiteerd aantal werknemers per vestiging

Sinds de start in 2003 groeit het bedrijf jaarlijks met ongeveer 15 procent in omzet en personeel. De softwareontwikkelaar kiest er volgens Roy bewust voor om met vestigingen te groeien in plaats van één vestiging uit te breiden. Dit geeft werknemers de tijd nieuwe mensen onderdeel te maken van de organisatie en bedrijfscultuur. Het bedrijf kent daarom een limiet van maximaal 42 medewerkers per lokatie, een marge die voor Utrecht bijna een feit is. Roy: ‘Sneller groeien is mogelijk, maar dat temperen we zodat onze gekoesterde nerd-cultuur behouden blijft.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-07-30T11:59:00.000Z Zamire Willems
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.