De Poel koel- en vrieshuis investeert in de cloud

Cloud

Boltrics, een in Ede gevestigde leverancier van softwareoplossingen voor logistiek dienstverleners, heeft Nekovri Dynamics in de cloud geïmplementeerd bij De Poel koel- en vrieshuis. De Friese specialist in koel- en vriesopslag kan hierdoor voortaan gebruik maken van een toekomstgeschikte warehouse management systeem-oplossing in de cloud.

Volgens de koelspecialist bespaart met name de nieuwe zogeheten douane-entrepot functionaliteit veel administratief werk, doordat alle in- en uitslagen én mutaties van douane goederen automatisch worden bijgehouden. Hierdoor is er altijd inzicht in de voorraad en kan volgens de softwarespecialist vrij eenvoudig aan het eind van de maand een geautomatiseerde periodieke aangifte worden uitgedraaid.

Het is dan ook de toekomstgerichtheid van Boltric die volgens het bedrijf doorslaggevend was afscheid te nemen van het verouderde, op maat gemaakte warehouse management systeem. Door een toenemende behoefte aan flexibiliteit zouden maatwerkoplossingen afdoende zijn geworden en kostbaar zijn in het doen van kleine aanpassingen. Naast ook het gemis van de nieuwste technologieën.

Naar eigen zeggen is een moderniseringsslag vereist om als één van de grotere koel- en vrieshuizen van het noorden te kunnen blijven groeien. ’Vroeger zorgde de economische groei ervoor dat wij moesten uitbreiden met een nieuw vrieshuis. Nu zijn het de technologische ontwikkelingen waar je bij moet blijven. Voor je het weet is het te laat’, constateert Auke Weening, eigenaar van De Poel Koel- & Vrieshuis.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-08-07T11:09:00.000Z Zamire Willems
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.