Verzekeraar Vivat daagt startups uit

innovatie

Verzekeraar Vivat is de Weather Damages Prevention Challenge gestart waar startups kunnen meedenken over innovatieve, technologische oplossingen om zo weer-gerelateerde schades op de meest impactvolle manier te voorkomen. Startups met de beste oplossingen krijgen een partnership met Vivat en mogen deze verder ontwikkelen en uitrollen bij Reaal of Nowgo, verzekeringsmerken van de dienstverlener.

In de nabije toekomst verwacht de verzekeraar een toename van weer-gerelateerde schades en wil om die reden reden proactief zijn klanten behoeden voor overlast en ellende. ‘De huidige klimaatverandering gaat gepaard met flinke regen-, hagel- en onweersbuien, maar ook met grote droogte of stevige stormen. Dit leidt steeds vaker tot schades aan onder meer woningen en auto’s. En zorgt voor veel overlast bij onze klanten. Om deze overlast tot een minimum te beperken, komen wij graag in contact met de nieuwste, innovatieve oplossingen om de eigendommen van onze klanten te beschermen’, zegt Edwin Grutterink, general manager schade bij Vivat.

De meest vernieuwende én bruikbare oplossingen die voortkomen uit de challenge worden geselecteerd, waarna genomineerden kandidaten uitgenodigd worden hun oplossing te presenteren op 27 september 2018 in Amsterdam. Startups krijgen vanuit zowel Vivat als The Next Web, een mediabedrijf gericht op tecnologie, de nodige hulp op het gebied van technische- en procesondersteuning.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-08-07T11:56:00.000Z Zamire Willems
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.