Blauwborg verandert naam in Octobox

Blauwborg, de in Bodegraven gevestigde leverancier van het intelligente Octobox-softwareplatform, heeft de bedrijfsnaam veranderd in Octobox Nederland. Het bedrijf, dat twee jaar geleden de gelijknamige software-oplossing implementeerde bij organisaties als Dienst Uitvoering Onderwijs en gemeenten Utrecht en Den Haag, is naar eigen zeggen toe aan een volgende stap.

Het Octobox-softwareplatform leest gemeenschappelijke e-mailboxen uit en analyseert inkomende e-mailberichten inclusief bijlagen om vervolgens op basis van de resultaten bewerkingen automatisch uit te voeren, zoals het converteren naar een pfd of het versturen van een ontvangstbevestiging naar de verzender.

De komende tijd richt Octobox zich op het creëren van oplossingen voor het automatisch verwerken van grote hoeveelheden, veelal ongestructureerde, informatie bij zowel overheidsinstanties als andere marktsegmenten. Ook gaat het bedrijf op zoek naar partners die hun positie op de Nederlandse markt kunnen versterken.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-08-07T12:50:00.000Z Zamire Willems
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.