Ziekenhuis Rivierenland Tiel digitaliseert verder

Zorg ipad ziekenhuis

ICreative, een Edense leverancier van purchase-to-pay- en e-facturatie-oplossingen, heeft Ziekenhuis Rivierenland Tiel verder helpen digitaliseren door de cloudapplicatie Basware Alusta SaaS te implementeren. Het ziekenhuis is hierdoor in staat om met relatief beperkte inspanning en binnen de gestelde termijn aan betalingsverplichtingen te voldoen, aldus Joost Brugman, hoofd financiële administratie bij het ziekenhuis.

‘We zijn bezig het totale applicatielandschap op maatgevend niveau te brengen. Veel van onze applicaties waren én zijn einde levensduur, waaronder ons factuurverwerkingssysteem Basware Invoice Processing’, vertelt Brugman, die laat weten dat het ziekenhuis de aankomende periode veel te wachten staat op het gebied van ict en automatisering.

Zo zou volgens hem het elektronisch patiënten dossier (epd) en erp-pakket aan vervanging toe zijn en worden verdere mogelijkheden voor gebruik van de recent geïmplementeerde Basware-cloudapplicatie onderzocht. ‘Basware heeft veel meer functionaliteit dan we nu gebruiken, zoals volledige flow matching. Hier zijn we nu nog niet aan toe, maar dit zal zeker onderwerp van gesprek worden.’

Duizend leveranciers

Ziekenhuis Rivierenland betreft een streekziekenhuis in Tiel en een tweetal buitenpoliklinieken in Culemborg en Beneden Leeuwen. Op locaties in Tiel en Culemborg kunnen patiënten terecht voor specialismen als neurologie, cardiologie en gynaecologie. Iets waarvoor het ziekenhuis bij ruim duizend leveranciers artikelen als spuiten, protheses, hygiëne artikelen en bedrijfskleding inkoopt en waarvan inkomende facturen sinds kort worden afgehandeld in Basware Alusta SaaS.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-09-05T11:17:00.000Z Zamire Willems
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.