Tech Data haalt 16.000 euro op voor Kika

Het vijftienkoppige wielrenteam ‘Tech Data en Partners’ heeft ruim zestienduizend euro bij elkaar gefietst tijdens de derde etappe van de Giro di Kika Nederland. De totale opbrengst van de 150 kilometer lange etappe over de Utrechtse Heuvelrug wordt besteed aan wetenschappelijk onderzoek naar kinderkanker.

Naast medewerkers van Tech Data reden ook resellers en leveranciers mee. Die hadden op hun beurt weer familie, vrienden en collega’s bereid gevonden de prestatie financieel te steunen. Daar bovenop waren er bijdragen van zakenrelaties, waaronder P2 Fieldmarketing, Dell EMC, Foursites Webdevelopment, HP, IBM en Microsoft. Resellers kregen de afgelopen tijd de gelegenheid om in de Tech Data-webshop een donatie van minimaal 2,50 euro toe te voegen.

‘In de afgelopen maanden hebben wij binnen onze hele organisatie de aandacht gevestigd op het goede werk dat Kika doet. Ik ben niet alleen ontzettend trots op de topprestatie die door het team van de vijftien deelnemers is geleverd, maar ook op de enthousiaste waardering en financiële support die zij van collega’s uit alle Tech Data-vestigingen hebben gekregen’, zegt Suzette Oskam. Zij is director endpoint solutions Nederland bij Tech Data.

Tech Data laat weten dat sponsorbedragen nog tot eind september kunnen worden overgemaakt. Het bedrijf verwacht dat de huidige opbrengst van zestienduizend euro hierdoor zeker nog oploopt.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-09-07T17:23:00.000Z Zamire Willems
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.