Ormer ICT opent nieuwe vestiging in Hoofddorp

Dienstverlener wil op Hoofd-Kantoor eind 2020 vijftig werknemers in dienst hebben

Na Zwolle opent Ormer ICT nu ook een vestiging in Hoofddorp. De Schiedamse ict-dienstverlener wil vanuit dit punt bestaande en nieuwe opdrachtgevers, maar ook ict-professionals in de regio Noordwest-Nederland gaan bedienen en ondersteunen. De doelstelling is om deze zelfstandige vestiging door te laten groeien naar vijftig werknemers aan het eind van 2020. Verder verwacht Ormer ICT in Zuidoost-Nederland een vestiging te openen.

De nieuwe vestiging gaat per 1 oktober open. Martijn van der Hoek, accountmanager Ormer ICT Noordwest, laat desgevraagd weten dat Ormer ICT de afgelopen jaren fors heeft geïnvesteerd in zijn it-professionals en backoffice. Ook heeft de organisatie veel aandacht geschonken aan het stroomlijnen van haar primaire processen. ‘Door deze professionaliseringsslagen is Ormer ICT sneller en beter in staat geweest om de groeiende vraag naar externe ondersteuning op het gebied van it-detachering om te zetten naar concrete resultaten. De groei werd gerealiseerd bij zowel bestaande als nieuwe opdrachtgevers in het gehele land. Deze landelijke groei deed de noodzaak ontstaan om ook in andere regio’s de klanten, maar ook de arbeidsmarkt lokaal te bedienen.

Hoofd-Kantoor

"Doelstelling is om door te groeien naar vijftig werknemers aan het eind van 2020"

Van der Hoek vervolgt dat de nieuwste locatie onderdeel uitmaakt van Het Hoofd-Kantoor in Hoofddorp, een bedrijfsverzamelgebouw vlak bij het centrum van Hoofddorp. In eerste instantie zal gestart worden met twee à drie man kantoorpersoneel dat de reeds werkzame it-professionals uit de regio zal faciliteren. ‘De doelstelling is om deze zelfstandige vestiging door te laten groeien naar vijftig ingezette medewerkers bij diverse opdrachtgevers aan het eind van 2020’, aldus de accountmanager.

Kijkt hij naar de toekomst, dan verwacht hij een sterke groei van de organisatie. Naast het hoofdkantoor in Schiedam en de vestigingen in Zwolle en Hoofddorp, ligt het ook in de verwachting om in Zuidoost-Nederland een vestiging te openen.

Over Ormer ICT

Ormer ICT is een it-bedrijf gespecialiseerd in de inhuur van ict-specialisten, het outsourcen van ict-diensten en ict-consultancy.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-09-17T11:58:00.000Z Cees Visser
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.