Nederland ICT verhuist naar Breukelen

Het nieuwe onderkomen van Nederland ICT in Breukelen

Nederland ICT krijgt per 1 november aanstaande een nieuw onderkomen. De ict-branchevereniging verhuist van het huidige kantoor in Woerden naar een etage in een bedrijfsverzamelgebouw aan de A2 in Breukelen. Nederland ICT was toe aan een nieuw. moderner kantoor waarbij het leden beter kan faciliteren.

Nederland ICT huurt voor zijn twintig medewerkers de derde verdieping aan de noordkant van het pand aan De Corridor 5 in Breukelen, beter bekend als het Xerox-gebouw. De printfabrikant huurt hier ook enkele etages, net als softwarebedrijf Reeleezee. Beide ict-bedrijven zijn lid van Nederland ICT.

Volgens zegsman Tim Toornvliet was de branchevereniging na vele jaren aan de Pompmolenlaan 7 in Woerden te zijn gevestigd, toe aan 'een nieuw, moderner kantoor in een frisse omgeving. Wij krijgen jaarlijks een paar honderd leden over de vloer voor ontmoetingen, commissievergaderingen en workshops. Maar we vonden de interactie niet optimaal. We willen in het nieuwe kantoor een clubhuisgevoel creëren waarbij we tevens de beschikking hebben over meer digitale middelen.'

Bovendien is het nieuwe pand beter bereikbaar met het openbaar vervoer. Het ligt vlakbij het NS-station Breukelen, aldus Toornvliet. 'Leden gaven aan dat het kantoor in Woerden lastig te bereiken is met het ov. Verder hebben we voor de bereikbaarheid bewust gekozen om in het midden van Nederland te blijven.'

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-10-02T11:15:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.