Commissarissen komen en gaan bij Telematica Insituut

Henk de Wilt is per 1 juni teruggetreden als voorzitter uit de raad van commissarissen van het Telematica Instituut. Hij wordt opgevolgd door Jan van de Poel, voormalig directeur financiën van de Stichting Pensioenfonds ABP. Er zijn echter meer wisselingen.

Van de Poel is al sinds februari 2003 lid van de raad van commissarissen. De verandering van de samenstelling van de raad gaat nog wat verder. Bart Fehmers, oud-directeur IBM Nederland, verlaat het besturingsorgaan en wordt opgevolgd door Peter Mous, eveneens zijn opvolger bij IBM Nederland. Tot slot treedt Hans Hillen, voorzitter van het college voor zorgverzekeringen, toe als nieuw lid. Ben Veltman blijft lid, als vertegenwoordiger van de kennisinstellingen.

Het Telematica Instituut wordt bestuurd en gefinancierd door het bedrijfsleven en als technologisch instituut ondersteund door de overheid. Het is een bundeling van nationale bedrijven, kennisinstellingen en overheid. De kerntaak is de vertaling van fundamenteel onderzoek naar innovatieve en marktgerichte toepassingen op het gebied van ict.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2005-06-06T14:09:00.000Z Kim Loohuis
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.