Bechtle integreert software-zusje Comsoft

samenwerking

De in Eindhoven gevestigde hardware-reseller Bechtle Direct Nederland biedt zijn klanten vanaf nu zowel hardware- als softwareoplossingen aan. De onderneming heeft zijn zusterbedrijf Comsoft geïntegreerd en profileert zich als one-stop-shop voor de complete it-infrastructuur. De twee organisaties werkten al geruime tijd nauw samen en vallen beide onder systeemintegrator Bechtle AG uit Duitsland.

Door de samenvoeging van Comsoft bij Bechtle Direct moet het voor klanten gemakkelijker worden om keuzes te maken tussen softwarematige en hardwarematige oplossingen. ‘Wij geloven in een hybride wereld’, vertelt algemeen directeur Jean-Paul Bierens. ‘We gaan het gesprek met de klant oplossingsonafhankelijk aan en willen er zijn voor al hun it-vraagstukken.’

Het team van Bechtle Direct breidt door de integratie van Comsoft uit naar ruim dertig adviseurs. De reseller voert diverse merken en biedt daarmee onafhankelijk advies. De accountmanagers zijn gespecialiseerd naar klantgrootte en branche. Zo is er een team voor het mkb, voor enterprises en voor corporate accounts, maar ook teams met kennis van de zorg, het onderwijs en de overheidssector.

Overnames

Bechtle Direct Nederland houdt kantoor in Eindhoven en heeft sinds kort ook een vestiging in Breukelen. Het Duitse moederbedrijf Bechtle AG is een van Europa’s grootste systeemintegratoren. Deze onderneming deed de afgelopen tijd enkele overnames. Zo nam het vlak voor kerst twee Duitse bedrijven over en in juli deed het in Frankrijk zijn grootste overname tot dusver.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-01-02T14:27:00.000Z Diederik Toet


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.