Boltrics zoekt samenwerking met Spaanse Grupo Sofkia

Partnership springplank naar Spaanse logistieke markt

Boltrics is met het Spaanse Grupo Sofkia een strategisch partnership aangegaan om samen de Spaanse logistieke markt te betreden. Het Nederlandse softwarehuis – actief in Nederland, België, Duitsland, IJsland, Noorwegen, Polen, Verenigd Koninkrijk en Zweden – wil zo zijn internationaal partnernetwerk vergroten.

De samenwerking betekent dat Grupo Sofkia, het referentiebedrijf op technologisch gebied in de regio van Murcia (Spanje), een officiële partner is van Boltrics, dat zich richt op het creëren van logistieke software. Het bedrijf is gevestigd in Ede en actief op het gebied van Microsoft Dynamics voor logistieke dienstverleners

Via de alliantie wil Boltrics de Spaanse logistieke sector bedienen met zelfontwikkelde, branchespecifieke functionaliteiten.

Sofkia is net als Boltrics een gecertificeerd Microsoft Gold Partner, en werkt samen met ruim honderd technologiepartners in Spanje en Latijns-Amerika.

Verouderd

Jan-Cornell van Ekris, commercieel directeur Boltrics, ziet dat ook in Spanje de behoefte aan een toekomstbestendige oplossing toeneemt. ‘Veel logistiek dienstverleners – van klein tot groot – blijken nog vaak hun bedrijfskritische processen te ondersteunen met een verouderd softwarepakket. Maar hun klanten zijn qua it-innovaties echter al veel verder en verwachten ook op die manier ondersteund te worden. Dat brengt logistiek dienstverleners in een spagaat. Dankzij de samenwerking met Sofkia kunnen we de Spaanse markt – en mogelijk op termijn ook Zuid-Amerika – met onze brancheoplossing een beter alternatief bieden.’

Boltrics werkt al samen met het in Barcelona gevestigde Quonext.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-01-08T16:00:00.000Z Cees Visser
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.