Ilionx schrapt bedrijfsnaam QNH na fusie

QNH Consulting

Medewerkers van QNH poseren met een Computable Award 2017 voor het bedrijfslogo

De bedrijfsnaam QNH Consulting verdwijnt van de markt. De ict-dienstverlener fuseerde in 2018 met branchegenoot Ilionx. Het fusiebedrijf gaat vanaf 4 februari 2019 verder onder de naam Ilionx.

Bij het nieuwe Ilionx werken negenhonderd mensen. Zij doen dit vanuit acht vestigingen in Nederland en één in Vlaanderen. Door de spreiding over het land kan het bedrijf opdrachtgevers op lokaal niveau ondersteunen bij hun digitalisering. De onderneming positioneert zich als middelgrote advies- en implementatiepartner, tussen grote system integrators en kleine specialistische partijen.

Ilionx, met zijn hoofdkantoor in Utrecht, is eigendom van investeringsmaatschappij Egeria. Het bedrijf was begin februari nog in het nieuws door de gegunde detacheringsopdracht bij De Nederlandsche Bank (DNB). QNH had tot de fusie het hoofdkantoor in Amsterdam.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-02-08T17:38:00.000Z Diederik Toet
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.