BroadForward levert routersoftware aan Tinkoff

Samenwerking met systeemintegreerder CPM

BroadForward onderscheidt zich door router-software geheel aan te passen aan de wensen van de klant

Het Nederlandse bedrijf BroadForward gaat samen met systeemintegreerder CPM uit Moskou geavanceerde software leveren voor de signalering in het 4G-netwerk van Tinkoff Mobile. Deze nieuwe Russische mobile virtual network operator (mvno) is onderdeel van 's werelds grootste volledige online bank Tinkoff.

BroadForward levert de router in het 'hart' van het mobiele core netwerk van Tinkoff. Deze Diameter Signaling Controller (DSC) verbindt de verschillende systemen met elkaar. Deze router zorgt ervoor dat alle commando's tussen de verschillende systemen goed aankomen. De DSC van BroadForward regelt voor de gebruikers van Tinkoff Mobile onder meer de roaming in 240 landen. Zo'n router is een vitaal onderdeel van het netwerk.

Het Nederlandse bedrijf richt zich met name op mvno's die vanuit grote ondernemingen zijn ontstaan. Klanten zoals banken hebben vaak heel specifieke eisen. Ze willen bijvoorbeeld hun bancaire systemen integreren met de telecom. 'De systemen in het netwerk moeten daarom anders worden geconfigureerd,' zegt marketing manager Steven van Zanen. BroadForward onderscheidt zich met name bij deze convergentie, een soort maatwerk voor mvno's. Onlangs werd ook een contract afgesloten met het Ierse Cubic Telecom, een provider voor het Microsoft Connected Vehicle Platform. Cubic doet ook de connectiviteit voor Audi.

Het team van BroadForward heeft al meer dan 20 jaar ervaring met de ontwikkeling van software voor telecom-netwerken. De oprichters komen van CMG.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-03-05T11:58:00.000Z Alfred Monterie
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.