NC Automatisering en Nemesys starten Promisys

NC Automatisering en Nemesys bundelen hun krachten in een nieuw it-bedrijf: Promisys. Daarmee verdwijnt de naam NC Automatisering uit het straatbeeld, terwijl Nemesys vanuit de nieuwe constellatie actief blijft als zakelijke telefoniespecialist.

NC Automatisering en Nemesys zijn sinds jaren actief als ict-dienstverlener, met de focus op netwerk- en werkplekbeheer. Om huidige en toekomstige klanten beter en professioneler van dienst te zijn, is nu besloten de krachten te bundelen en samen een het nieuw it-bedrijf Promisys te starten. De kernactiviteiten gaan daarmee naar het leveren van it-hard- en software, cloud-oplossingen en support- en beheerdiensten voor het mkb.

Marcel Versteeg, marketingmanager Nemesys, wil niets weten van een fusie of overname. Ook is er geen sprake van dat NC Automatisering de it-tak van Nemesys koopt en onder de naam Promisys verdergaat. ‘Geen van beide partijen heeft de ander gekocht. NC en Nemesys zijn een gelijkwaardige samenwerking aangegaan en doen dat in een nieuwe bv. Daarom is besloten om dat vanuit een nieuwe naam te doen’, aldus Versteeg.

Boer

De dagelijkse leiding van Promisys komt in handen van Bas den Boer en Hans den Boer. Het Promisys-team bestaat verder uit alle huidige medewerkers van NC Automatisering en van de it-afdeling van Nemesys. Versteeg verduidelijkt dat de nieuwe organisatie daarmee vijftien medewerkers telt: vijf vanuit NC Automatisering en tien vanuit Nemesys Ict. ‘Dat is exclusief stafdiensten vanuit de Nemesys Groep’, voegt Versteeg eraan toe.

Promisys werkt vanuit het pand van de Nemesys Groep in Oud-Beijerland. In de it-klantenportfolio behoren volgens Versteeg Van den Assem Schoenen, A.S. Watson, Duifhuizen Tassen & Koffers, Anthony Veder Rederijzaken, Gemeente Goeree-Overflakkee en Stichting Zorgwaard.

Nemesys Groep

Zowel Promisys als Nemesys zijn zelfstandig onderdeel van de Nemesys Groep, een complementaire groep bedrijven actief op het gebied van it, telecom en energie. Met zestig medewerkers werkt de Nemesys Groep aan uiteenlopende projecten voor hoofdzakelijk mkb-bedrijven, onderwijs-, zorg- en overheidsinstellingen in Zuidwest Nederland.

De overige bedrijven in de groep zijn HostedXL, De Gezonde Digitale Organisatie, 21Software, Hosted Energie en Telecombinatie Hoeksche Waard.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-04-17T12:18:00.000Z Cees Visser
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.