Kapitaalinjectie van 2,5 miljoen voor Vamp.io

Cybersecurity geld budget

Vamp.io, de smart devops-oplossing voor releasemanagement, heeft een financiering afgerond van 2,5 miljoen euro, geleid door de Europese technologiegroei-investeerder Vortex Capital Partners. Additionele financiering komt van bestaande investeerders in het Volta Ventures-venture capital fund, en van webhostingdienstverlener MijnDomein en cloudmigratiespecialist Merapar.

Het in Amsterdam gevestigde bedrijf wendt de financiering aan voor het stimuleren van de internationale ontwikkeling en uitbouw van zijn in 2018 gelanceerde smart-oplossing Vamp Enterprise. Het bedrijf werkt nu samen met enterprise-klanten wereldwijd om een impuls te geven aan de gerelateerde devops- en releasemanagement-mogelijkheden. De nieuwe kapitaalinjectie moet vooral de ontwikkeling op het gebied van service-meshes, zoals Istio, serverless, machine learning/ai en eenvoudige onboarding, versnellen. Deze toevoegingen helpen klanten op hun beurt bij het versnellen van hun releasemanagement-proces, doordat hun software gemakkelijker naar productie gaat en de time-to-value verbetert.

Evert Jan de Groot, medeoprichter van Vortex Capital Partners, vertelt dat de betrokkenheid van Vortex bij de investeringsronde verband houdt met de focus van Vamp.io op de toekomst van cloud-native business-innovatie. ‘Daarmee past de onderneming uitstekend binnen onze missie om groeibedrijven in de Benelux te steunen. Vamp.io heeft in de afgelopen twaalf maanden een indrukwekkende voortgang geboekt, zowel op productgebied als commercieel.’

Over Vamp.io

Vamp.io, eerder bekend onder de naam Magnetic.io, is een startupbootcamp-alumnus met zijn hoofdkantoor in Amsterdam. Vamp is de release management-oplossing die op containertechnologie gebaseerde software-delivery moet vereenvoudigen en de bedrijfsvoering versnellen. Partners van Vamp.io zijn Microsoft, Mesosphere en Docker.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-05-08T16:13:00.000Z Cees Visser


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.