Ordina bouwt Amsterdams digitaal loket

Ordina gaat het digitale loket en het gemeentelijk servicenummer van de gemeente Amsterdam bouwen. Het servicenummer moet per 1 januar 2006 bereikbaar zijn en de dienstverlening aan de Amsterdamse inwoners verder verbeteren.

Het contract met Ordina omvat de eerste fase van het project, die erin voorziet dat veertien stedelijke diensten vanaf het begin volgend jaar aangesloten zijn op het servicenummer en het digitale loket.

 

Ordina wordt als hoofdaannemer betrokken bij de implementatie en ingebruikname van de programmatuur voor het servicenummer. Verderen gaat het de gemeente ondersteunen bij het herontwerp van de dienstverleningsprocessen.

 

“Als gemeente investeren wij flink in de uitbreiding van onze digitale dienstverlening. Wij zijn ervan overtuigd dat dit project onze diensten beter en sneller toegankelijk maakt voor de inwoners van Amsterdam”, verklaart Ben Verleg, programmamanager dienstverlening bij de gemeente.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2005-06-20T11:36:00.000Z Kim Loohuis
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.