Raet stapt in markt voor kinderopvangregelingen

Raet heeft overeenstemming bereikt met Kintent over de overname van laatstgenoemde organisatie. Kintent is in Nederland de grootste uitvoerder op het gebied van kinderopvangregelingen. De overname past in de strategie van Raet naar een verbreding en verdieping van diensten.

Raet ontwikkelt zich steeds meer tot een brede dienstverlener op het gebied van personeelsdiensten. Zo is het naast salarisverwerking en aanverwante diensten ook actief op de terreinen van lijfrente-uitkeringen, vut-uitkeringen, pensioenuitkeringen en arbeidsongeschiktheidsuitkeringen en breidt het deze diensten nu uit met de administratieve uitvoering van kinderopvangregelingen. Raet doet dit vanuit haar visie op outsourcing.

 

De inzet van outsourcing levert voor werkgevers een belangrijke bijdrage aan het terugdringen van administratieve lasten. Door de uitbesteding van niet-kernactiviteiten worden werkgevers ontlast en is de werkgever continu verzekerd van de beschikbaarheid van specialistische kennis van regelingen. Ict wordt innovatiever en efficiënter ingezet. Het uitvoeren van kinderopvangregelingen sluit bij uitstek aan op deze visie van Raet.

 

Met de uitvoering van de kinderopvangregeling voor 80.000 kinderen is Kintent marktleider op dit gebied. Raet neemt ongeveer vijftig vaste medewerkers van Kintent over. Het klantenbestand van Raet en Kintent zijn complementair, waardoor er veel mogelijkheden ontstaan voor synergie tussen de diensten van beide ondernemingen. De krachten van twee marktleiders worden gebundeld. Hoeveel Raet voor Kintent heeft betaald is niet bekendgemaakt.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2005-06-21T09:35:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.