Mindtree opent Europees hoofdkwartier in Londen

Londen Theems Groot-Brittannië UK VK

De Indische it-dienstenleverancier Mindtree, gespecialiseerd in SAP- en Salesforce-oplossingen, gaat een Europese hoofdvestiging in Londen openen. Daar komt tevens de allereerste Europese Digital Pumpkin-innovatiehub, die klanten moet helpen bij hun digitale transformatie.

De interactieve hub is ontwikkeld om bedrijfsoplossingen te creëren rond internet of things, kunstmatige intelligentie, cognitieve oplossingen, virtuele en augmented reality, machine learning, gespreksplatformen, cloud en big data. Een soortgelijke hub werd in 2013 geopend in Bangalore en in 2017 in de Verenigde Staten. Sindsdien werden er al meer dan honderd processen ontworpen in strategische digitale transformatie.

‘Onze nieuwe hoofdvestiging en de nieuwe Digital Pumpkin-innovatiehub stellen ons in staat onze Europese klanten te helpen groeien in dit digitale tijdperk door toegang tot de nieuwste principes in design-denken en experimenten met toonaangevende technologieën’, zegt Guita Blake, senior-vicepresident en hoofd global sales en Europa. ‘De nieuwe vestiging biedt een platform waarop we onze digitale capaciteiten verder kunnen ontwikkelen zonder dat we onze unieke cultuur verliezen. Zo kunnen we klanten blijven bijstaan in het creëren van nieuwe kansen voor concurrentievoordeel.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Digitale transformatie (DT) gaat primair om processen en mensen en een "transformatie" van de organisatie. De technologie van Indiase IT bedrijven en anderen is daarbij een aanjager en faciliterend voor die transformatie. Bedrijven moeten dus veel meer aandacht geven aan die zogenaamde soft skills van alle betrokkenen omdat zij het succes en falen grotendeels bepalen.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-09-24T09:03:00.000Z Frederic Petitjean
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.