Drupal-holding Acquia neemt AgileOne over

Dries Buytaert

Acquia, het bedrijf van Dries Buytaert dat Drupal commercialiseert, heeft AgileOne overgenomen, een Californische specialist in digitale-marketingtoepassingen.

AgileOne bouwt software die orde moet scheppen in de bergen klantendata waar bedrijven vaak op zitten, maar die te ongestructureerd is om er veel zinnige dingen mee te doen. Het moet een alternatief vormen voor legacy marketing-software die duur is, geen realtime-interacties toelaat, geen moderne api’s heeft en alle data in silo’s opsluit, zegt Dries Buytaert in een persbericht over de overname. Net als Drupal is AgileOne gebouwd op openbrontechnologie, wat al die besognes moet wegnemen. 

AgileOne heeft zo’n 120 personeelsleden. Oprichter en ceo Omer Artun krijgt bij Acquia de titel van chef wetenschap. Hoeveel Acquia voor AgileOne betaalt, is niet meegedeeld.
x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-12-18T11:12:00.000Z Frederic Petitjean
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.