Alten opent ook kantoor in Groningen

Groningen.

Alten heeft in Groningen zijn vijfde kantoor in Nederland geopend. Vanuit de nieuwe vestiging wil de mondiaal opererende it-consultant (potentiële) relaties en medewerkers in Noord-Nederland beter van dienst zijn. Het bedrijf zit al in Eindhoven, Capelle a/d IJssel, Amstelveen en Apeldoorn.

Alten Nederland maakt onderdeel uit van de Alten Groep, een Frans bedrijf opgericht in 1988 en in dertig landen actief op het terrein van technische systeemontwikkeling en hightech-consulting. In Nederland opereert het vanuit Eindhoven, Capelle a/d IJssel, Amstelveen, Apeldoorn en nu dus ook de stad Groningen.

Verantwoordelijk voor de opbouw aldaar zijn Gerard van de Kamp en Jonathan Hobelman. In een persverklaring laten de heren doorschemeren dat ze er trots op zijn om in Noord-Nederland op een prominente plaats een nieuw kantoor te betrekken. ‘Wij stimuleren mensen en organisaties om technologie te omarmen, zodat zij de kansen die dit geeft optimaal kunnen benutten. Dit doen we door het aanjagen van innovaties, maar ook kennis te delen en technologie laagdrempelig te maken.’ Om eraan toe te voegen dat ze ‘ambitieuze groeidoelstellingen’ hebben.

Het nieuwe kantoor bevindt zich op het Martini Trade Park. Met de uitbreiding naar Groningen telt Alten Nederland nu achthonderd consultants. De klantenkring varieert van overheden, energiemaatschappijen, financiële instellingen en industriële ondernemingen tot zakelijke dienstverleners. Grote it-klanten zijn Aegon, Philips, de NS en Belastingdienst Apeldoorn.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Vacatures bij NS

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-02-24T15:51:00.000Z Cees Visser
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.