Centric koopt laatste onderdeel Qmagic

Ict-dienstverlener neemt ook het laatste onderdeel van Qmagic over. Het betreft Qmagic Developers. Zo'n twintig medewerkers stappen over.

Begin juni kondigde Centric reeds aan Qmagic over te nemen, een beheerspecialist - circa driehonderd medewerkers groot - met vestigingen in Naarden en Zoetermeer. Het betrof de onderdelen Qmagic IT Professionals en Qmagic Accounting Professionals. Qmagic IT Professionals beheert Microsoft-it-infrastructuren en detacheert beheerders. Qmagic Accounting Professionals detacheert financieel-administratieve medewerkers.


Naar nu blijkt bestaat er nog een derde tak - Qmagic Developers - die Centric eveneens overneemt. Volgens een woordvoerster wilde de aandeelhouder - Magic Ventures - er in eerste instantie niet van af, omdat de participatiemaatschappij het bedrijfsonderdeel nog niet rijp genoeg vond voor een verkoop. Maar omdat Centric belangstelling bleef houden, is hiervoor alsnog gekozen. De ontwikkelaars van Qmagic zijn gespecialiseerd in .Net-ontwikkeltrajecten en beschikken over .Net- en J2EE-exepertise. Zij vallen onder de werkmaatschappij Centric Information Engineering.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2005-06-27T14:26:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.