FttH-conferentie Berlijn uitgesteld tot december

glasvezel

Opnieuw is er een grote technologiebeurs uitgesteld vanwege het corona-virus. De driedaagse Fiber to the Home-conferentie, die normaliter had moeten starten op 21 april, zal nu starten op 1 december. De locatie blijft dezelfde: Berlijn.

Nu de verspreiding van het Covid 19-virus lijkt te versnellen grijpen organisatoren van beurzen waar veel mensen samenkomen naar al maar drastischere maatregelen. Na Mobile World Congress, Facebook F8, CloudFest, Infor Inspire, HP Reinvent, F5 Agility, Microsoft MVP Summit, Google I/O en onze eigen InfoSecurity-beurs, is het nu de beurt aan het FttH-congres.

Het congres verwacht decision makers, beleidsmensen, infrastructuurfabrikanten, verkopers en investeerders die zich bezighouden met breedband en 5G en dat uit honderd verschillende landen. Heel wat van die landen raden hun burgers nu af om te reizen, vandaar dat het de organisatoren zinvol leek om de conferentie dan meteen maar een half jaar uit te stellen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-03-11T11:39:00.000Z Frederic Petitjean
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.