ECI Software Solutions betrekt Afas-pand in Leusden

Het Afas-kantoor aan de Philipsstraat in Leusden

Waar Afas Software eind 2020 het nieuw gebouwde Experience Center betrekt aan de Inspiratielaan in Leusden, daar zal ECI Software Solutions in diezelfde tijd zijn intrede nemen in het Afas-pand aan de Philipsstraat. In totaal verhuizen ruim driehonderd ECI-medewerkers van vier verschillende vestigingen naar het Afas-pand.

Onder ECI Software Solutions vallen Bemet International, Proteus Systems, Ridder Data Systems, Trimergo en Inventive. De ondernemingen zijn gevestigd in respectievelijk Veenendaal, Waardenburg, Harderwijk, Apeldoorn en Rijswijk. Ze ontwikkelen erp-software voor de maakindustrie, waarbij de software in eigen beheer en door eigen personeel wordt ontwikkeld. Door de centralisatie worden de krachten volgens de onderneming gebundeld op het gebied van innovatie, productontwikkeling, training, support en marketing. De vestiging in Leusden wordt het Nederlandse en Europese hoofdkantoor van ECI.

Ceo Gino Keijzer spreekt over een inspirerende werkomgeving en representatieve locatie voor meetings, seminars en trainingen voor klanten. Cfo van Afas Arnold Mars geeft aan dat ECI voor de komende tien jaar het pand huurt.  

ECI Software Solutions

ECI Software Solutions helpt project- en productiebedrijven in de maakindustrie door processen te optimaliseren en ondersteuning te bieden via geïntegreerde softwareoplossingen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Fort Worth, Texas, met kantoren in de Verenigde Staten, Canada, Mexico, Engeland, Australië, België en Nederland.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-06-12T10:41:00.000Z Christel Dieleman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.