Oracle schat kosten integratie PeopleSoft lager in

Volgens Oracle vallen de kosten voor de integratie van PeopleSoft lager uit. Die kosten worden nu geschat op 546 miljoen dollar.

Eerder zei Oracle nog dat de kosten voor de integratie zo’n 611 miljoen dollar zouden bedragen. Het bedrijf zegt dat het grootste deel van de operatie nu gedaan is en denkt nog een half jaar nodig te hebben om de samenvoeging te voltooien.

Oracle noemde nog een aantal financiële risico’s, zoals de mogelijkheid dat de kosten voor de ondersteuning van producten van PeopleSoft hoger uitvallen dan gepland. Een ander risico is het achterblijven van de vernieuwingen van licenties voor Peoplesoft-software. Ook zouden er volgens Oracle nog een groot aantal werknemers van PeopleSoft ontslagen kunnen worden.

Oracle nam PeopleSoft begin dit jaar over na een lange, slepende overnamestrijd. In Nederland gingen met de overname ongeveer 90 banen verloren.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2005-07-05T10:21:00.000Z Rian van Heur
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.