Vacaturegroei ict-functies loopt achter

De ict-vacatures zijn de afgelopen maand gestegen met 9 procent. Dat is minder dan de vacatures voor Reclame, Marketing en PR (45 procent), Human Resources/Arbeidsbemiddeling (25 procent), en Financieel/Accountancy (23 procent).

Dit blijkf uit de Monster Employment Index, de maandelijkse barometer voor de online arbeidsmarkt van Monsterboard.nl. Volgens Monsterboard.nl is de stijging van het aantal ict-vacatures nog één van de grootste stijgingen bij de online vacatures.

Uit de metingen blijkt dat de online vactures in het algemeen gestegen zijn in vergelijking met de maand ervoor. De Index kwam deze maand uit op 107, vorige maand nog op 106. Er is vooral een stijging zichtbaar in de wetenschappelijke beroepen en binnen de beroepsgroep van hogere en middelbare technici en vakspecialisten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Wat een heerlijke onzin. De vacaturegroei in de ICT blijft achter. Misschien dat ICT bedrijven momenteel op andere manieren zoeken, omdat vacatures plaatsen op b.v. Monsterboard nauwelijks meer rendement heeft?

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2005-07-13T08:40:00.000Z Rian van Heur
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.