Apple-reseller Pro Warehouse koopt Macnify

Geld groei financieel

Pro Warehouse, enterprise-reseller van Apple, neemt branchegenoot Macnify over. Aanleiding voor deze overname is de sterk groeiende vraag naar diensten, implementatie en ondersteuning van Apple-producten in de zakelijke markt. Pro Warehouse verwacht zich beter te kunnen onderscheiden in het leveren van support aan klanten.

Beide bedrijven werken sinds tien jaar samen. Mark van den Broek, managing director bij Pro Warehouse, ziet de overname van Macnify als een logische stap voor de toekomst. 'Door deze overname beschikken we over een nog groter team van Apple-engineers en kunnen we het groeiend aantal klanten beter bedienen', verklaart hij.

Per 1 januari 2023 gaat Macnify formeel over in de naam en organisatie van Pro Warehouse. Alle medewerkers behouden hun functie, terwijl ook eigenaren Sikko Lucas en Jorg Tiemens mee gaan.

Macnify levert ict-oplossingen en diensten voor de inrichting en de ondersteuning van Apple-apparatuur in het bedrijfsleven. Het bedrijf uit Badhoevedorp biedt al meer dan vijftien jaar consultancy, services en support voor bedrijven en eindgebruikers op het gebied van Apple. Daarnaast verzorgt Macnify het ontwerp, de levering en het beheer van de infrastructuur waarin deze devices moeten werken.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-09-13T09:32:00.000Z Alfred Monterie


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.