SLTN neemt Advanced Programs over

Ict-dienstverlener SLTN is de nieuwe eigenaar van Advanced Programs, een bedrijf dat zich specialiseert in applicatieontwikkeling en -beheer. Met de overname breidt SLTN zijn dienstverlening verder uit en kan bedrijfskritieke applicaties realiseren.

Advanced Programs is opgericht in 1992 en werkt veel samen met technologiepartners als Thinkwise, Microsoft, IBM, Red Hat en Tableau. Infrastructuur, applicatiemodernisering en slim datagebruik zijn centrale thema's bij het bedrijf uit Zeist. Veel van de diensten worden aangeboden als managed service. Onder de klanten bevinden zich Graydon en Xenos.

Het idee is dat SLTN met de overname zijn klanten meer diensten kan bieden, in combinatie met zijn bestaande product- en dienstenportfolio. Ruud Vodegel, directeur bij Advanced Programs, blijft verantwoordelijk voor de activiteiten van het overgenomen bedrijf. Hij gaat nauw samenwerken met SLTN-oprichter en ceo Eugene Tuijnman en met Menno Burger, manager Business Transformation Services bij SLTN.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-10-21T16:33:00.000Z Diederik Toet


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.