TechDrinks: borrel met oog voor lokale techcultuur

TechDrinks Amsterdam 2023

Nederland is een nieuwe it-borrel rijker: TechDrinks. Elke editie vindt plaats in een andere stad, met de als doel de lokale techcultuur te vieren en te benadrukken. De eerst TechDrink heeft als decor café-restaurant Dauphine in hartje Amsterdam, en wel op maandag 25 september. Daarna volgen ontmoetingen in Eindhoven en Zwolle, elk met hun unieke karakter.

TechDrinks is een initiatief van vier bekende namen uit de Nederlandse techsector: Ruud Alaerds en Leo van Schie van Partner Navigator, Michiel Cazemier van Splend en Stijn Grove van Digital Gateway to Europe. De initiatiefnemers benadrukken dat TechDrinks meer is dan een netwerkborrel; het is een energieke ontmoetingsplek die de innovatieve en levendige gemeenschap van it-professionals in heel Nederland samenbrengt.

Hart van it-branche

"De mensen vormen het hart van de it-branche, en innovatie, passie en techniek zijn de voedingsstoffen die dit hart laten kloppen"

Het viertal is ervan overtuigd dat de kracht van de it-sector ligt in de onderlinge verbondenheid van de professionals die erin actief zijn. In een informele sfeer biedt TechDrinks een inspirerend platform voor het uitwisselen van ideeën, het smeden van nieuwe verbindingen en het bevorderen van samenwerking. Borrelaars krijgen de kans om even te ontspannen, hun netwerk uit te breiden, inzichten te delen en deel uit te maken van de beweging die de toekomst van de it-branche vormgeeft, aldus de initiatiefnemers.

‘Mensen vormen het hart van de it-branche, en innovatie, passie en techniek zijn de voedingsstoffen die dit hart laten kloppen. Hoewel veel interactie tegenwoordig online plaatsvindt, is er niets dat de inspiratie kan vervangen die ontstaat uit het direct praten met mensen, zowel nieuwe als bekende gezichten. Het is de diversiteit van onze gemeenschap die ons drijft. Of je nu je passie deelt met gelijkgestemden of interesse wekt voor je vakgebied, bij TechDrinks kun je genieten van geweldige gesprekken, heerlijke hapjes en drankjes, en dit alles in jouw regio of misschien wel in een totaal nieuwe omgeving.’

Gratis aanmelden

De eerste TechDrinks vindt dus maandag 25 september plaats bij etablissement Dauphine in het centrum van Amsterdam. Voor deze borrel hebben zich inmiddels tweehonderd personen aangemeld. Daarna volgen Eindhoven op 11 december en Zwolle op 5 februari volgend jaar. Voor deze drie TechDrinks kunnen geïnteresseerden zich gratis aanmelden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures ICT-branche

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-09-20T14:05:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.