TheValueChain neemt Proxcellence over

SAP-specialist TheValueChain lijft Proxcellence in. Beide bedrijven zijn al meer dan twaalf jaar SAP-partners. Voortaan maakt Proxcellence integraal deel uit van TheValueChain.

In de afgelopen jaren rondde TheValueChain al een resem overnames af, zoals Canguru in België en  IDinIT en HuRis in Nederland. Nu is er de overname van Proxcellence.

Door deze overname versterken ze hun top-of-mind aanwezigheid in de Benelux, Frankrijk en Zwitserland. TheValueChain beschikt intussen over vierhonderd consultants, met de overname van Proxcellence komen daar enkele tientallen bij.

De overname moet het aanbod van TheValueChain op het vlak van procesintegratie en procesefficiëntie versterken. Als SAP-partner is Proxcellence naar eigen zeggen dan ook gespecialiseerd in het creëren en integreren van datastromen die waarde toevoegen aan bedrijfsprocessen. ‘De toegevoegde waarde voor onze klanten wordt bereikt door het toepassen van de technologieën van het SAP Business Technology Platform, inclusief inzichten in bedrijfsprocessen, zowel on-premise als in de cloud’, legt Marc De Graef, managing director van Proxcellence, uit.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures ICT-branche

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-10-03T09:55:00.000Z William Visterin


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.