Conclusion scoort overname in Portugal

It-dienstverlener Conclusion neemt een meerderheidsbelang in de Portugese SAP-specialist Score Consulting. Het bedrijf uit Lissabon vormt voor Conclusion een springplank naar de Portugese markt.

Conclusion wil onder de hoede van zijn eigenaar NPM Capital niet alleen in de Benelux maar ook in andere Europese landen expanderen. Opgericht in 2005 heeft Score met zijn 145 medewerkers een sterke positie opgebouwd als full-servicepartner voor het ontwerp, het beheer en de ondersteuning van SAP’s grootzakelijke oplossingen.

Engbert Verkoren, ceo van Conclusion, ziet SAP binnen de 'enterprise applications' steeds meer terrein winnen. De vraag naar strategische ondersteuning neemt toe, zegt hij. Score kan daar mooi op inspelen. Bovendien kunnen de Portugezen de internationale klantenteams van Conclusion versterken. Financiële dienstverlener CFI wist Score te koppelen aan Conclusion en begeleidde ook de transactie.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures bij Conclusion
Vacatures ICT-branche

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-10-03T15:06:00.000Z Alfred Monterie


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.