Apple bereidt belangrijke aankondiging voor

Apple houdt de wereld een wortel voor met de uitnodiging voor een 'speciale bijeenkomst' op 7 september. Het bedrijf laat doorschemeren met een belangrijke aankondiging te komen.

Volgens nieuwssite silicon.com is de aankondiging minstens zo belangrijk als het uitbrengen van de iPod in 2001. Op de uitnodiging staat iets in de trant van : 'Duizend liedjes in je broekzak veranderde alles (een verwijzing naar de release van de iPod), we doen het opnieuw.'

 

Hoewel er weinig details bekend zijn over de aankondiging, tieren de geruchten welig. Zo zou Apple al langere tijd van plan zijn om muziekvideo's te gaan distribueren via zijn iTunes muziekwinkel en zou het mogelijk moeten zijn om die video's af te spelen op je iPod.

 

Dit gerucht wordt gesterkt door het feit dat Samsung onlangs een groot deel van zijn flash-geheugen-productie aan Apple toewees, hetgeen leidt tot de speculatie dat er wellicht een grotere Shuffle-versie aankomt of misschien zelfs een iPod Mini gebaseerd op flash-technologie.

 

Apple blijft, buiten de uitnodiging, opvallend stil. We zullen blijkbaar toch echt nog een kleine week moeten wachten op de aankondiging van het bedrijf.

 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2005-08-31T08:22:00.000Z Kim Loohuis
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.