Gemeente Bronckhorst nu volledig digitaal

De gemeente Bronckhorst (Achterhoek) heeft de gemeentelijke herindeling aangegrepen om de digitale infrastructuur volledig te vernieuwen.

Met de aansluiting van de sporthal in Hoog Keppel, vorige week, is de gemeente nu volledig digitaal. In 2004 werd gestart met het opnieuw inrichten van het serverpark onder Windows 2003 en Citrix. Eind vorig jaar waren alle werkplekken, op systeembeheer en de geo-afdeling na, uitsluitend ingericht met terminals en werd de software centraal beschikbaar gesteld. Daarnaast werd een nieuwe telefonie-technologie aangeschaft op basis van VoIP.

 

Door de nieuwe infrastructuur werd het makkelijker om de nevenlocaties (gemeentewerven, brandweerkazernes en de sporthallen) in het netwerk op te nemen. De laatste sporthal werd afgelopen week aan het netwerk toegevoegd, waardoor de gemeente nu kan bogen op een volledig digitale infrastructuur.

 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2005-09-05T11:58:00.000Z Kim Loohuis
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.