Samenwerking Qurius en Hemmis in ERP-software

Qurius gaat samenwerken met de Belgische milieusoftwarespecialist Hemmis. Hemmis maakt oplossingen voor de problematiek rond gevaarlijke (afval)stoffen, zoals bestickering en werkvloerinstructiekaarten.

De producten van Hemmis gaan deel uitmaken van de bedrijfsoplossingen Q-WMR (voor milieubedrijven) en Q-SPI (voor chemiebedrijven) van Qurius. Volgens Qurius kunnen klanten nu via één integrale, op Microsoft-Navision gebaseerde oplossing, zorgen voor de strikte naleving van de wettelijk verplichte procedures en meldingen voor gevaarlijk afval.

“Gevaarlijk afval moet veelal naar categorie geschieden opgeslagen, ingezameld en bewerkt of verbrand worden. Voor bedrijven die hiermee te maken hebben, is het essentieel om snel en efficiënt te kunnen zorgen voor geïntegreerde dataverzameling en verwerking. De versterking met de software van Hemmis maakt Q-WMR extra geschikt voor gevaarlijke afvalbedrijf”, aldus business unit manager van Qurius Jurgen Heinis. "Onze EMAServer zal bedrijven helpen om hun efficiëntie te verbeteren en terugverdientijd van hun ERP-oplossing te verhogen”, aldus CEO van Hemmis Dirk van der Stede.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2005-09-13T11:34:00.000Z Rian van Heur
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.