Dienstverlener Centric koopt Finace

De Goudse ict-dienstverlener Centric Holding neemt alle aandelen van dienstverlener Finace over. Bij deze financiële systeemintegrator uit Amstelveen werken ruim 340 medewerkers.

Finace levert aan overheidsinstellingen en grote bedrijven financiële oplossingen. In de praktijk betekent dit dat Finace tijdelijke capaciteit levert, maar ook financiële omgevingen kan vormgeven en inrichten.
Ook biedt Finace ondersteuning bij complexe integratie- en migratieprojecten en het selecteren en implementeren van nieuwe pakketten.

 

De dienstverlening van Finace berust op drie pijlers, te weten detachering, consultancy en project- en interim-management. Het bedrijf bestempelt corporate governance, externe verslaggeving, financiële registratie, controlling, management-informatiediensten en informatiebeveiliging als kerncompetenties.

Voor Centric is de inlijving van Finace de vierde aankoop in korte tijd. Eerder kocht dirececteur/eigenaar Gerard Sanderink ingenieursbureau Oranjewoud, CSS Professional Resources en Qmagic.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2005-09-20T13:04:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.