Novell overweegt forse ontslagronde

Novell overweegt een fors deel van zijn personeel te ontslaan. Dit zegt de nieuwe coo Ron Hovsepian. Berichten doen de ronde dat maar liefst 20 procent van de 5800 werknemers de wacht aangezegd zou worden.

President en coo Hovsepian noemt die berichten overtrokken. Hij probeert te sussen met de woorden: "Het gaat meer om de toewijzing van onze middelen."

 

Novell maakt zijn plannen bekend bij de presentatie van de financiële resultaten voor het vierde kwartaal, wat binnenkort gebeurt. De Linux-distributeur heeft zijn boekjaar net afgesloten. Hovsepian zegt dat de onthulling van de kwartaal- en jaarcijfers op korte termijn zal plaatsvinden, maar noemt nog geen concrete datum.

 

Het bedrijf presteerde in het derde kwartaal niet bepaald goed. Het zag zijn winst 91 procent dalen naar 2,1 miljoen dollar, terwijl de omzet 4,7 procent daalde naar 290,2 miljoen dollar.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Di t zijn waarschijnlijk de laatste stuiptrekkingen van Novell. De laatste goede versie van Novell was versie 4.20 daarna ging het bergafwaarts. Jammer dat het zo moet lopen...

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2005-11-03T11:06:00.000Z Jasper Bakker
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.