Capgemini/Logica CMG bouwt SPEER voor Defensie

Het consortium Capgemini/Logica CMG gaat de komende anderhalf jaar de bouwstenen leveren aan het ministerie van Defensie voor SPEER, Strategic Process and Enabled Reengeneering.

Dit wordt gedaan door het configureren en ontwikkelen van SAP-programmatuur. SPEER is een progamma van het ministerie om organisatiebreed standaardisatie van specifieke processen tot stand te brengen en werkwijzen van nu nog gescheiden afdelingen te integreren.

 

Het programma duurt tot 2012 en vindt plaats in vier plateaus. Het ontwikkelen en configureren van de bouwstenen maakt deel uit van het ontwerp van de standaardprocessen en inrichting van SAP in 2005-2006. In het jaar daarna worden de processen en SAP-onderdelen geïmplementeerd.

 

 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Het was toch de regel, het principe dat degene die analyseren niet mochten bouwen, zodat taken zich niet vermengen? Nog meer chaos, en niet alleen in dit project.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2005-11-17T10:09:00.000Z Kim Loohuis


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.