Viafrica zoekt mensen voor Tanzania en Kenia

sollicitatie

De Nederlandse organisatie Viafrica zoekt vier personen die drie weken willen werken in het Afrikaanse Tanzania of Kenia. Voor Tanzania zoekt Viafrica een coach en een manager, voor Kenia zoekt het een Linux-expert en een manager. Geïnteresseerden kunnen reageren tot zaterdag 27 april 2013. De werkzaamheden worden belangeloos uitgevoerd.

Viafrica heeft sinds 2003 enkele honderden computerlokalen ingericht op scholen in verschillende Afrikaanse landen en daarmee ruim zestigduizend studenten toegang tot ict-onderwijs verschaft. Naast de inrichting van de ict-infrastructuur, maken ook training van docenten, beheer en onderhoud deel uit van deze projecten. Daarnaast ontplooit Viafrica marktgerichte activiteiten voor het lokale bedrijfsleven en (ontwikkelings)organisaties. Computable steunt dit initiatief.

Regelmatig zoekt Viafrica consultants die hun expertise willen inzetten om de lokale staf in Afrika te ondersteunen bij concrete behoeftes en knelpunten. IT-Staffing betaalt de reis- en verblijfskosten. Van kandidaten wordt verwacht dat zij om-niet hun ervaring en expertise ter beschikking stellen.

Coach en manager Tanzania

De coach komt te werken in Moshi, Tanzania. Hij of zij moet een team kunnen coachen op onderdelen als omgaan met werkdruk en kritiek, effectief commuiceren en planning van werkzaamheden. De werkzaamheden zijn zowel in teamverband als individueel. Bekijk de volledige vacature.

De manager komt ook te werken in Moshi, Tanzania. Hij of zij is een manager die het managementteam kan adviseren op onderdelen doelstellingen, planning, prioritering, budgettering en effectief rapporteren. Deze persoon werkt samen met het management van Viafrica Tanzania en de operationeel manager. Bekijk de volledige vacature.

Linux-expert en manager Kenia

De Linux-expert komt te werken in Thika, Kenya. Hij of zij kan het technische team ondersteunen bij de verdere ontwikkeling van kwaliteiten als fouten opsporen en oplossen, de principes en het ontwerp van netwerken en het optimaliseren van hun dagelijkse technische activiteiten. Bekijk de volledige vacature.

De manager komt ook te werken in Thika, Kenya. Hij of zij is een manager die de directeur van Viafrica Kenya kan ondersteunen bij het managen van alle activiteiten. Hierbij is het van specifiek belang dat er oog is voor de Afrikaanse praktijk. Het gaat hier om de onderdelen doelstellingen, planning, prioritering, budgettering en effectief rapporteren. Bekijk de volledige vacature.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Dag,

met veel plezier las ik bovenstaand bericht nadat ik van een kennis gehoord had van Via Africa.

Ik zou heel graag voor een job in aanmerking willen komen vooral nu ik als gepensioneerde HBO- docent Beroepsvaardigheden bij IT-studenten daar veel tijd en energie in kan steken.

Ik heb al aardig wat ervaring met internationale projecten ook in Afrika.U kunt me vrijblijvend eens bellen of een een afspraak maken voor een gesprek.

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-03-21T11:30:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.