Zeeuws Delta besteedt it uit aan Atos Origin

Dit artikel delen:

Atos Origin gaat zorgdragen voor de it-infrastructuur, kantoorautomatisering (ruim tweeduizend werkplekken) en een deel van het applicatiebeheer van het Zeeuwse nutsbedrijf Delta. Het uitbestedingscontract heeft een looptijd van zeven jaar met een waarde van zo'n tachtig miljoen euro. Zo'n twintig medewerkers stappen over naar de automatiseerder.

Atos Origin meldt dat er resultaatgerichte afspraken zijn gemaakt op basis van de volledige beschikbaarheid van it per bedrijfsproces van Delta. Het nutsbedrijf levert zowel elektriciteit en gas als water. Daarnaast biedt Delta – in 1991 ontstaan uit een fusie tussen Watermaatschappij Zuid West-Nederland en de Provinciale Zeeuwse Energie Maatschappij – milieudiensten, radio- en televisiesignalen, internet via de kabel en digitale telefonie aan. Delta besteedt een groot deel van de it uit in de verwachting flexibeler met de inzet van automatiseriing om te kunnen gaan, de continuïteit ervan te kunnen waarborgen en de kosten te reduceren.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures ICT-branche

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2006-09-05T11:20:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.