Computable Kerstpuzzel 2014 'Van A tot Z'

Dit artikel delen:
Kerst

Zal 2014 in de ict-sector bekend komen te staan als het jaar van de commissie Elias en de hoorzittingen over de ict-projecten bij de overheid? Of als het jaar waarin tv-onderzoeksprogramma Zembla een soort 'bouwfraude' in de ict-sector trachtte aan te tonen? En wat te denken over het gevoerde debat over de voortschrijdende digitalisering: bedreigend voor de werkgelegenheid of juist kansen scheppend?

En dan hebben we het nog niet gehad over 'hot topics' als internet of things, cybercrime, e-spionage, cloud, SaaS en privacy, en de talloze Nederlandse softwarebedrijven die worden opgeslokt door investeerders danwel bedrijven uit het buitenland.

In deze Computable Kerstpuzzel 2014 'Van A tot Z' komt het jaar nog een keer langs in de vorm van 26 cryptische omschrijvingen over bedrijven, instellingen, personen, zaken en ontwikkelingen die in het nieuws zijn geweest.

Aan u, puzzelaar, de opdracht om dit alfabet te ontcijferen, bij iedere letter het juiste antwoord te vinden en op zoek te gaan naar de eindoplossing. De website van Computable biedt daarbij zeker uitkomst.

Stuur de oplossing via de website van Computable (www.computable.nl/kerstpuzzel) voor 12 januari 2015 naar de redactie. Deelnemers met het juiste antwoord maken kans op één van de mooie prijzen.

Veel plezier met puzzelen en succes!

Klik hier voor een pdf van de Computable Kerstpuzzel 2014 'Van A tot Z'.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures ICT-branche

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-12-19T11:59:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.