Ohra besteedt ict uit aan LogicaCMG

Dit artikel delen:

LogicaCMG heeft een contract gesloten met Ohra voor de overname van een belangrijk deel van de it-activiteiten van de verzekeraar. Negentien medewerkers van Ohra treden in dienst van LogicaCMG.

Het uitbestedingscontract heeft een looptijd van 5 jaar met een optie op verlenging. LogicaCMG zal het applicatiebeheer, de wijziging van de bestaande backoffice-verzekeringssystemen en de conversie naar een nieuwe it-omgeving van Ohra voor zijn rekening nemen. Het gaat hierbij om alle backofficesystemen voor leven-, schade-, zorg- en inkomensverzekeringen.

 

Ohra besteedt deze ict-activiteiten uit in de hoop de kwaliteit ervan te kunnen verbeteren. Ook wil de verzekeraar zich op zijn kernprocessen concentreren, iets wat past binnen de strategie van moedermaatschappij Delta Lloyd Groep. Verder zouden de medewerkers die naar LogicaCMG overstappen betere loopbaanperspectieven krijgen.

Marc Muller, managing director outsourcing van de automatiseerder, wijst erop dat de overeenkomst een uitbouwing is van de reeds bestaande relatie met Ohra. Het contract betekent een impuls voor de outsourcingsactiviteiten binnen de financiële secctor, aldus Muller.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures ICT-branche

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2005-06-09T11:27:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.