Oracle Fusion op schema voor 2008

De ontwikkeling van Oracle's Fusion applicatie-pakket ligt op schema. De softwareleverancier brengt het pakket, dat erop gericht is producten van onlangs overgenomen bedrijven aan elkaar te verbinden, in 2008 op de markt.

De software is broodnodig voor Oracle, omdat het zijn klanten en die van het recentelijk overgenomen PeopleSoft ervan moet overtuigen dat het bedrijf een product kan leveren dat werkt. Het Fusion pakket moet de Oracle-software en die van PeopleSoft integreren, waarmee Oracle dan ondersteuning kan bieden aan duizenden bestaande PeopleSoft, maar ook de door dat bedrijf overgenomen J.D. Edwards klanten.

Oracle wil dat Fusion een neutraal programma wordt dat op een web-based manier programma’s met elkaar verbindt. Oracle zal een grote kluif hebben aan het combineren van technologie van een scala aan verschillende bedrijven.

Daarnaast hoopt Oracle met het programma hun marktaandeel te verhogen om hun kooplust van de afgelopen jaren te rechtvaardigen. In de afgelopen twee jaar heeft het bedrijf zo’n 19 miljard dollar besteed aan het opkopen van rivalen als PeopleSoft en Siebel Systems.

Dit jaar zullen de Fusion componenten geïmplementeerd worden in de software van Oracle. De volledige suite zal in 2008 op de markt komen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2006-01-19T11:58:00.000Z Ingrid Wolfslag
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.