Managed hosting door True

Snelle sofa bij presentatie nieuwe Intel-chip

 

Chipfabrikant Intel reed gisteren met het snelste meubelstuk ter wereld door Amsterdam. Reden voor de trip was de aankondiging van de Core 2 Duo Chip.

De actie van Intel verwijst naar de nieuwe chips voor laptops. De chip maakt het mogelijk dat laptops nog makkelijker muziek, foto’s, films en games kunnen afspelen. De Intel Core 2 Duo is de opvolger van de bekende Pentium-chips die 13 jaar gelden werd geïntroduceerd.

De rijdende sofa is het snelste meubelstuk ter wereld. Op het eerste gezicht lijkt de sofa niet al te hard te kunnen gaan; de bank heeft een kitscherig luipaardenvelletje en er wordt gestuurd met een pizza. De sofa haalt echter een snelheid van 140 kilometer per uur. De bank staat daarmee in het ‘Guinnes Book of Records’ als ‘snelste meubelstuk ter wereld’.

De reis van de Nassaukade naar de Dam in Amsterdam verliep niet zonder obstakels. Pr-manager van Intel, Kristof Sehmke: “Na twintig minuten kwam de politie achter ons aan en liet ons stoppen. Ze wisten niet goed wat ze zagen. Ze hebben al onze papieren gecontroleerd en met het hoofdkantoor gebeld. Ze hebben alles gechecked. En ondanks dat ze op het einde nog niet konden geloven dat alles in orde was, hebben ze ons toch moeten laten gaan”.

Snelste meubelstuk ter wereld

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/1689208). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 

Reacties

En ik maar zoeken naar die video!
Nergens te vinden, totdat ik het een met IE6 probeerde.
En jawel hoor, de website van Computable houdt blijkbaar nog steeds geen rekening met mensen die liever Firefox als browser gebruiken.

Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×