Managed hosting door True

Kennisgroep van datacenters breidt uit naar EMEA

 

Uptime Institute, een Amerikaanse kennisorganisatie voor datacenters, gaat uitbreiden naar de EMEA-gebieden. Het instituut wil een Europees classificatiesysteem voor datacenters realiseren.

Het Amerikaans Uptime Institute, een kennisinstituut voor bouwers van datacenters breidt uit met een nieuw netwerk voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA). Het netwerk moet een van de belangrijkste ‘best parctice'-kennis-communities worden voor ontwerp, bouw en beheer van datacenters. Uptime Institute richt het EMEA-netwerk op om "de toenemende afhankelijkheid van ict en netwerkinfrastructuur het hoofd te bieden en aan de exponentiële groei van en vraag naar datacenters te voldoen".

Een van de hoofddoelen van het instituut is het realiseren van een Europees classificatiesysteem voor datacenters. Daarnaast verzamelt het Uptime Institute benchmarks, incidentgegevens en best practices onder de leden uit de industrie en brengt deze onder in communities. Volgens de organisatie moet de uitwisseling van kennis en informatie zich vertalen in minder storingen en effectiever werkende organisaties.

Een van de medeoprichters van het nieuwe EMEA-netwerk van Uptime Institute is Interxion, leverancier van carrier neutrale datacenters.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2121662). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×